CATI Истражување

Велвием е „СПЕЦИЈАЛИСТОТ за CATI истражувања “

Нашите 20 + телефонски оператори со германски мајчин јазик се подготвени за вашите предизвици.

Вие прашувате 100%, ние истражуваме и ви носиме резултати 1000%.

И, ако сè уште не сте импресионирани од нас, горди сме да Ве информираме дека, покрај истражувањето на пазарот, со нашиот високо квалификуван и искусен тим, ние исто така Ви ги нудиме и следниве дополнителни услуги:

– Корисничка подршка на вашите клиенти

Покажете му на вашиот клиент дека навистина се грижите за него! Одиме над и подалеку за да го задржиме вашиот клиент крајно задоволен, под било какви услови а тоа значи решавање на било какви проблеми, одговор на било кои прашања, ние секогаш сме овде со позитивен став и енергија.

Нашето мото гласи „Задоволниот клиент, останува или секогаш повторно доаѓа “.

– Преводи

Ви треба брз, но професионален превод, оставете ги нашите искусни преведувачи да се погрижат за тоа.

Вашата предност

Со нашето децентрализирано работење во локалните центри на Велвием Интернационал и долгогодишното загарантирано партнерство, CATI проектите се спроведуваат сигурно а истовремено и ефикасно.

Централното хостирање на CATI скриптирање, управување со примероци и VoIP телефонија овозможува ефикасност и целосна транспарентност при собирањето на податоци, високо-квалитетни истражувања, конзистентност и бази на податоци што можат да се следат за вашите актуелни или идни проекти.

Нашата меѓународна структура обезбедува широка основа за јазична и културна разноликост – Преку нашите меѓународни центри можеме да покриеме 50% од светската популација и 75% од јазиците ширум светот со нашите домашни телефонски оператори.

Технологијата

Управување со истражувањето
& Контрола на квалитетот

Седнете и опуштете се и оставете го нашиот посветен проект тим да се справи со вашите студии на CATI истражувањето.

Aditional

Дополнителни услуги

Вашето сеопфатно CATI истражување, поаѓајки од изготвување на прашалникот па се до обезбедување на податоците. Програмирање и хостинг, превод на прашалникот и ОЕ на 30+ јазици, кодирање и многу повеќе…

Дали ние се јавивме?

Вашиот телефонски екран покажува дека еден од нашите броеви се обидел да ве достигне неколку пати.

Велвием Интернационал ДООЕЛ спроведува телефонски истражувања на национално и меѓународно ниво за различни клиенти. За репрезентативни истражувања, вашиот телефонски број е избран и повикан со употреба на математички случаен процес. Може да се случи да се изберат броеви кои не се наведени во телефонскиот именик, ниту на Интернет. Имаме само телефонски број при рака; без какви било дополнителни информации. Вашето учество е, се разбира, доброволно.

Од 01.07.2009 година, институтите за истражување се обврзани да го прикажат бројот на повикувачот на телефон кога повикуваат за истражување на пазарот. Лицата што се повикуваат можат тогаш, дури и ако повикот не е остварен – на пр. поради отсуство – да го утврдат идентитетот на институтот за истражување што се јавил или се јавува во врска со спроведувањето на телефонско интервју за целите на истражување на пазарот и социјално истражување.

Ние ви гарантираме дека Ве контактиравме со единствена цел за истражување на пазарот и социјално истражување и дека можноста за било каква намера да Ви биде продавано нешто по телефон, апсолутно не доаѓа предвид.