ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Скопје – Македонија

Вашите задачи

 • Воспоставување контакт со потенцијални испитаници како на професионалното поле, така и со потрошувачи
 • Спроведување на висококвалитетни, структурирани интервјуа, со цел создавање на пријатна разговорна атмосфера
 • Спроведување на анкети за задоволството и лојалноста на клиентите

Твојот профил

 • Одличен германски / и, солиден англиски јазик, говорење и пишување.
 • Искуство како телефонски оператор пожелно, но не и задолжително
 • Подготвеност да учите и подготвеност да работите во претходно непознати предметни области
 • Многу добра способност за изразување во говорна и писмена форма
 • Висок степен на ориентација кон клиентите, дури и во стресни ситуации
 • Подготвеност за повремена работа за време на викендите и навечер

Нашата понуда

 • Долгорочна можност за работа во професионална компанија за истражување на пазарот со отворена и пријателска атмосфера
 • Индивидуална и работно-ориентирана индукција
 • Централно работно место среде Скопје
 • Соодветени примања

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР Aplication Form

Please complete the form below.

Дали ние се јавивме?

Вашиот телефонски екран покажува дека еден од нашите броеви се обидел да ве достигне неколку пати.

Велвием Интернационал ДООЕЛ спроведува телефонски истражувања на национално и меѓународно ниво за различни клиенти. За репрезентативни истражувања, вашиот телефонски број е избран и повикан со употреба на математички случаен процес. Може да се случи да се изберат броеви кои не се наведени во телефонскиот именик, ниту на Интернет. Имаме само телефонски број при рака; без какви било дополнителни информации. Вашето учество е, се разбира, доброволно.

Од 01.07.2009 година, институтите за истражување се обврзани да го прикажат бројот на повикувачот на телефон кога повикуваат за истражување на пазарот. Лицата што се повикуваат можат тогаш, дури и ако повикот не е остварен – на пр. поради отсуство – да го утврдат идентитетот на институтот за истражување што се јавил или се јавува во врска со спроведувањето на телефонско интервју за целите на истражување на пазарот и социјално истражување.

Ние ви гарантираме дека Ве контактиравме со единствена цел за истражување на пазарот и социјално истражување и дека можноста за било каква намера да Ви биде продавано нешто по телефон, апсолутно не доаѓа предвид.