РАБОТА ОД ДОМА

Здраво, јас се викам Јоцо Велков, основач на Велвием Интернационал во Македонија. Имаме две канцеларии, во Скопје – Македонија. Но, не е ни важно од каде ќе работите. Можете да работите од удобноста на вашиот дом. Јас лично развив систем за вработување за да побарам телефонски оператори за истражување на пазарот, со мајчин јазик од […]