РАБОТА ОД ДОМА

Здраво, јас се викам Јоцо Велков, основач на Велвием Интернационал во Македонија. Имаме две канцеларии, во Скопје – Македонија. Но, не е ни важно од каде ќе работите. Можете да работите од удобноста на вашиот дом.

Јас лично развив систем за вработување за да побарам телефонски оператори за истражување на пазарот, со мајчин јазик од сите националности.

Ова нема никаква врска со продажба или грижа за корисници: ние исклучиво спроведуваме студии за истражување на пазарот во име на најважните светски агенции за истражување (на пр. Nielsen, GfK, Ipsos, Doxa, и т.н).

Затоа мора да имате добро познавање на вашиот јазик, добра дикција, јасен тон на гласот и голема емпатија.

Што мора да имате дома:

  • Слушалки со микрофон (слушалки со микрофон за во уво се исто така прифатливи, но подолгата употреба на истите може да предизвика непријатности)

Ако мислите дека ги поседувате овие карактеристики и ги имате на располагање овие алатки, пополнете го образецот и учествувајте во процесот на регрутирање. Ке добиете повеќе пораки по електронски пат во кои ќе направиме 2 теста за да процените дали навистина сте во можност да се приклучите на тимот на Велвием.

На крајот од тестовите, ќе Ви биде испратен и еден преддоговор. Можам да Ве уверам дека се работи за една одлична, добро платена работа.

Со среќа!

РАБОТА ОД ДОМА Aplication Form

Please complete the form below.

Дали ние се јавивме?

Вашиот телефонски екран покажува дека еден од нашите броеви се обидел да ве достигне неколку пати.

Велвием Интернационал ДООЕЛ спроведува телефонски истражувања на национално и меѓународно ниво за различни клиенти. За репрезентативни истражувања, вашиот телефонски број е избран и повикан со употреба на математички случаен процес. Може да се случи да се изберат броеви кои не се наведени во телефонскиот именик, ниту на Интернет. Имаме само телефонски број при рака; без какви било дополнителни информации. Вашето учество е, се разбира, доброволно.

Од 01.07.2009 година, институтите за истражување се обврзани да го прикажат бројот на повикувачот на телефон кога повикуваат за истражување на пазарот. Лицата што се повикуваат можат тогаш, дури и ако повикот не е остварен – на пр. поради отсуство – да го утврдат идентитетот на институтот за истражување што се јавил или се јавува во врска со спроведувањето на телефонско интервју за целите на истражување на пазарот и социјално истражување.

Ние ви гарантираме дека Ве контактиравме со единствена цел за истражување на пазарот и социјално истражување и дека можноста за било каква намера да Ви биде продавано нешто по телефон, апсолутно не доаѓа предвид.