РАБОТА ОД ДОМА

Здраво, јас се викам Јоцо Велков, основач на Велвием Интернационал во Македонија. Имаме две канцеларии, во Скопје – Македонија. Но, не е ни важно од каде ќе работите. Можете да работите од удобноста на вашиот дом. Јас лично развив систем за вработување за да побарам телефонски оператори за истражување на пазарот, со мајчин јазик од […]

АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА – ПРАКТИКАНТ

Вработениот, во рамките на областа за продажба, ќе го поддржува директорот за продажба со сите типични активности од областа. Поточно, тој / таа ќе биде вклучен во поддршката на следниве активности: Идентификување на барањата на клиентот и предлагање соодветни производи / услуги. Проактивно пребарување на нови деловни можности на пазарот. Развивање и создавање на понуди. […]

ПРАКТИКАНТ

Македонија – Скопје Вработениот, во рамките на областа за човечки ресурси, ќе го поддржува менаџментот за човечки ресурси со сите типични активности од областа. Поточно, тој / таа ќе биде вклучен во поддршката на следниве активности: Регрутирање Платен список Надоместок и заработка Управување со развој Ажурирање на базата на податоци на компанијата и извештаи Внатрешен […]

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Скопје – Македонија Вашите задачи Воспоставување контакт со потенцијални испитаници како на професионалното поле, така и со потрошувачи Спроведување на висококвалитетни, структурирани интервјуа, со цел создавање на пријатна разговорна атмосфера Спроведување на анкети за задоволството и лојалноста на клиентите Твојот профил Одличен германски / и, солиден англиски јазик, говорење и пишување. Искуство како телефонски оператор […]

ИСКУСЕН ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР / СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ СУПЕРВИЗОР (20 ЧАСА НЕДЕЛНО)

Скопје – Македонија Ваши задачи Воспоставување контакт со потенцијални испитаници како на професионалното поле, така и со потрошувачи Спроведување на висококвалитетни, структурирани интервјуа со цел создавање на пријатна разговорна атмосфера Спроведување на анкети за задоволството и лојалноста на клиентите Надзор над интервјуата Проценка и следење на операторите Твојот профил Најмалку 1 година искуство како телефонски […]

ОПЕРАТОР ЗА ТЕЛЕФОНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ НА ПАЗАР

Скопје – Македонија Бараме телефонски оператори со мајчин јазик на англиски, германски, шпански, холандски, српски, италијански, албански и турски јазик за да работат во канцелариите во Скопје. Улогата се состои само од истражувања на мислења и не вклучува продажба. Работата е многу флексибилна, платена по час а се работи во динамична и мултикултурна средина. Мајчин […]

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Бараме да регрутираме високопрофесионални телефонски оператори за спроведување на најразлични B2B и B2C проекти. Успешните кандидати мора да зборуваат германски јазик на ниво на мајчин јазик или приближно на ова ниво. Кандидатите мора да имаат самоуверен и професионален телефонски пристап, да имаат добар став, одлични комуникациски вештини и добро внимание за детали. Искуство во браншата […]

Дали ние се јавивме?

Вашиот телефонски екран покажува дека еден од нашите броеви се обидел да ве достигне неколку пати.

Велвием Интернационал ДООЕЛ спроведува телефонски истражувања на национално и меѓународно ниво за различни клиенти. За репрезентативни истражувања, вашиот телефонски број е избран и повикан со употреба на математички случаен процес. Може да се случи да се изберат броеви кои не се наведени во телефонскиот именик, ниту на Интернет. Имаме само телефонски број при рака; без какви било дополнителни информации. Вашето учество е, се разбира, доброволно.

Од 01.07.2009 година, институтите за истражување се обврзани да го прикажат бројот на повикувачот на телефон кога повикуваат за истражување на пазарот. Лицата што се повикуваат можат тогаш, дури и ако повикот не е остварен – на пр. поради отсуство – да го утврдат идентитетот на институтот за истражување што се јавил или се јавува во врска со спроведувањето на телефонско интервју за целите на истражување на пазарот и социјално истражување.

Ние ви гарантираме дека Ве контактиравме со единствена цел за истражување на пазарот и социјално истражување и дека можноста за било каква намера да Ви биде продавано нешто по телефон, апсолутно не доаѓа предвид.