Работни места

Работете со нас

РАБОТА ОД ДОМА

Здраво, јас се викам Јоцо Велков, основач на Велвием Интернационал во Македонија. Имаме две канцеларии, во Скопје – Македонија. Но, не е ни важно од

Детали »

ПРАКТИКАНТ

Македонија – Скопје Вработениот, во рамките на областа за човечки ресурси, ќе го поддржува менаџментот за човечки ресурси со сите типични активности од областа. Поточно,

Детали »

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Скопје – Македонија Вашите задачи Воспоставување контакт со потенцијални испитаници како на професионалното поле, така и со потрошувачи Спроведување на висококвалитетни, структурирани интервјуа, со цел

Детали »

ИСКУСЕН ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР / СКРАТЕНО РАБОТНО ВРЕМЕ СУПЕРВИЗОР (20 ЧАСА НЕДЕЛНО)

Скопје – Македонија Ваши задачи Воспоставување контакт со потенцијални испитаници како на професионалното поле, така и со потрошувачи Спроведување на висококвалитетни, структурирани интервјуа со цел

Детали »

ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Бараме да регрутираме високопрофесионални телефонски оператори за спроведување на најразлични B2B и B2C проекти. Успешните кандидати мора да зборуваат германски јазик на ниво на мајчин

Детали »

Дали ние се јавивме?

Вашиот телефонски екран покажува дека еден од нашите броеви се обидел да ве достигне неколку пати.

Велвием Интернационал ДООЕЛ спроведува телефонски истражувања на национално и меѓународно ниво за различни клиенти. За репрезентативни истражувања, вашиот телефонски број е избран и повикан со употреба на математички случаен процес. Може да се случи да се изберат броеви кои не се наведени во телефонскиот именик, ниту на Интернет. Имаме само телефонски број при рака; без какви било дополнителни информации. Вашето учество е, се разбира, доброволно.

Од 01.07.2009 година, институтите за истражување се обврзани да го прикажат бројот на повикувачот на телефон кога повикуваат за истражување на пазарот. Лицата што се повикуваат можат тогаш, дури и ако повикот не е остварен – на пр. поради отсуство – да го утврдат идентитетот на институтот за истражување што се јавил или се јавува во врска со спроведувањето на телефонско интервју за целите на истражување на пазарот и социјално истражување.

Ние ви гарантираме дека Ве контактиравме со единствена цел за истражување на пазарот и социјално истражување и дека можноста за било каква намера да Ви биде продавано нешто по телефон, апсолутно не доаѓа предвид.